PRUEBA 2

CATEGORÍAS

Blerja e ilaçeve për mosfunksionim ngrerë (ed) në internet: Siguria, konsideratat dhe opsionet

Blerja e ilaçeve për mosfunksionim ngrerë (ed) në internet: Siguria, konsideratat dhe opsionet

Ne përfshijmë produkte që mendojmë se janë të dobishëm për lexuesit tanë. Nëse blini përmes lidhjeve në këtë faqe, ne mund të fitojmë një komision të vogël. Këtu është procesi ynë.

Disa kompani ofrojnë pilula ED në internet pa pasur nevojë për recetë. Administrata e Ushqimit dhe Barnave (FDA) nuk i rregullon këto produkte, kështu që ato mund të mos jenë të sigurta. Disa mund të përmbajnë përbërës të dëmshëm që prodhuesit nuk i rendisin në etiketë.

Sipas FDA, numri i produkteve ED në dispozicion në internet dhe në dyqanet me pakicë po rritet. Sidoqoftë, njerëzit duhet të jenë vigjilentë dhe të shmangin mjetet juridike të parregulluara, përfshirë ato që prodhuesit pretendojnë se janë "shtesa natyrale". , dhe ku të merrni pilula ED në mënyrë të sigurt. Do të diskutojë gjithashtu disa mënyra të tjera të trajtimit të ed. Këto ilaçe zgjasin ereksionet duke bllokuar veprimin e enzimës fosfodiesteraza, e cila shkakton fundin e një ngritjeje. Sidoqoftë, një person do të duhet të ketë lëvizje seksuale, ose epsh, për frenuesit PDE-5 për të punuar. >

emri i drogës doza avanafil (stendra) 50 miligram (mg) , 100 mg, 200 mg sildenafil (viagra) 25 mg, 50 mg, 100 mg tadalafil (cialis) 2.5 mg, 5 mg, 10 mg, 20 mg Vardenafil (levitra) 2.5 mg, 5 mg, 10 mg, 20 mg

në varësi të efikasitetit dhe efekteve anësore që një person mund të përjetojë ndërsa merr ndonjë prej këtyre ilaçeve, mjekët Mund të rekomandojë një dozë të ndryshme.

Për më tepër, mjekët varydex blej mund të rekomandojnë trajtime alternative për ED nëse përcaktojnë PDE-5S nuk janë të përshtatshme. Vasodilator, është një supozitor që një person mund të fusë në uretrën e penisit. I njëjti ilaç është gjithashtu i disponueshëm në një formë të injektueshme të quajtur Caverject.

A

është e sigurt të blini pilula ED në internet? mjek dhe po i blejnë ato nga një farmaci me reputacion në internet. FDA nuk rregullon produktet në internet për të kontrolluar se ato janë të sigurta. Përbërësit aktivë në këto produkte përfshinin trajtime ED të aprovuara nga FDA, të tilla si Viagra dhe Cialis. Marrja e dozave të larta të frenuesit PDE-5, siç është vardenafil, mund të shkaktojë:

 • dhimbje në shpinë
 • dhimbje muskulore
 • Ndryshimet në vizion
 • presion i ulët i gjakut, ose hipotension
 • Një ngritje që zgjat më shumë se 4 orë, të cilën ekspertët e shëndetit e quajnë priapizëm

priapism është një urgjencë mjekësore që kërkon të shpejtë Trajtimi.

FDA mban një bazë të dhënash të ilaçeve të njollosura, e cila është në dispozicion për të parë në internet. Një listë jo-shteruese e produkteve që përmbajnë frenues të pazbuluar PDE-5 përfshin:

 • ACTRA-RX
 • Hero
 • libidus
 • naususa
 • NaturalUp
 • Neophase
 • Vigor-25
 • xiadafil VIP
 • 4everon

A

është e sigurt të marrësh pilula ED pa recetë? Pilulat ED që nuk kërkojnë recetë mund të mos vijnë nga një kompani e besueshme.

Gjithashtu, frenuesit PDE-5 mund të shkaktojnë ndërveprime serioze me ilaçe të tjera. Për shembull, njerëzit që marrin sildenafil së bashku me ilaçet që përmbajnë nitrate mund të pësojnë presion të ulët të gjakut. se do të jetë e sigurt dhe efektive.

Prandaj, përpara se të blini pilula ED, është thelbësore të këshilloheni me një mjek. Vendi më i mirë nga i cili mund të merret pilula ED është një farmaci e licencuar. Një farmacist mund t’i përgjigjet pyetjeve të një personi në lidhje me pilulat ED dhe t’u sigurojë atyre informacione mbi efektet anësore të mundshme. një farmacist në dorë për të ndihmuar me ndonjë problem. Kjo vërteton se farmacia është e ligjshme dhe nuk shet ilaçe të falsifikuara. . >

 • Profesionistët e kujdesit shëndetësor: companydo kompani në internet e farmacisë ose telehealth përdor profesionistë të licencuar të kujdesit shëndetësor, përfshirë mjekë, që këshillojnë individët dhe përshkruajnë ilaçe. Emërimi me një mjek. si mbron kartën e kreditit të njerëzve një D Informacion personal.
 • Përfshirë ed.

  Mësoni më shumë rreth Roman këtu. Mjeku do të pyesë për simptomat e një personi dhe historinë mjekësore para se të përshkruajë ilaçe, nëse është e nevojshme.

  Kompania gjithashtu ofron emërime vijuese falas për kujdesin e vazhdueshëm. Ilaçet:

  generic cialis

  Emri i drogës Kostoja
  sildenafil Duke filluar nga 2 $ për dozë
  viagra gjenerike 34 $ për dozë
  viagra e markës 70 $ për dozë
  $ 8 për dozë
  e markuar cialis duke filluar nga 17 $ për dozë
  Cialis Daily 13 $ për dozë

  Roman ofron transport falas brenda 2 ditëve nga porositja. Kompania jep të gjitha ilaçet në paketim të matur. Nuk ka tarifa të regjistrimit ose anulimit. Hims këtu. Pastaj, HIMS do të lidhë njerëzit me profesionistë të licencuar të kujdesit shëndetësor në shtetin e tyre për të diskutuar opsionet e trajtimit. Profesionisti i kujdesit shëndetësor do të plotësojë një recetë nëse është e nevojshme.

  Hims gjithashtu ofron mbështetje dhe kujdes të vazhdueshëm nëse një person blen ilaçe. >

  Emri i drogës Kostoja sildenafil duke filluar nga 4 $ për përdorim

  /td> tadalafil 240 $ në muaj Përdorni

  Hims ofron transport falas në paketim të matur. Ajo siguron trajtim pa recetë dhe pa recetë për një sërë kushtesh, duke përfshirë ed.

  Nëse një person jeton në një shtet që kërkon një këshillim video ose telefonatë me një mjek, ata do të duhet të rezervojnë një takim me një profesionist të kujdesit shëndetësor përmes Lemonaid.

  Profesionistët e kujdesit shëndetësor do të rishikojnë Informacioni që një person siguron dhe, nëse është e nevojshme, të përshkruajë trajtim. Çdo konsultë kushton 25 dollarë. Paketimi. Njerëzit gjithashtu mund t’i kërkojnë kompanisë që të dërgojë recetën në një farmaci lokale.

  Bërja e ndryshimeve në stilin e jetës, të tilla si ngrënia e një diete të ekuilibruar dhe marrja e ushtrimeve të rregullta

  Disa individë mund të jenë kandidatë për trajtimin e kombinimit të frenuesve PDE-5 dhe testosteronit.

  Ekzistojnë gjithashtu disa procedura që mund të përmirësojnë performancën seksuale, duke përfshirë:

  • Rindërtimin arterial të penisit
  • Implantimi i protezës së penilit
  • Terapia e valëve të tronditjes ekstrakorporale
  • Terapia e qelizave burimore

  Mësoni më shumë rreth trajtimeve natyrore për ED këtu. Eople që mendojnë se ata kanë Ed mund të flasin me një mjek. Një mjek do të jetë në gjendje të përcaktojë se cilat mundësi trajtimi janë më të mirat. Një mjek gjithashtu mund të sugjerojë nëse një ilaç ose një procedurë është më e përshtatshme.

  Humbja ose ndryshimet e shikimit

 • Humbja e dëgjimit ose ndryshimet
 • Priapism
 • Dhimbja e gjoksit ose presioni
 • marramendje dhe zbehje
 • Një reaksion alergjik, siç është skuqja dhe vështirësia në frymëmarrje ose gëlltitja
 • Priapizmi është një urgjencë mjekësore që kërkon trajtim të menjëhershëm. >

  Më poshtë janë disa pyetje të bëra shpesh në lidhje me blerjen e pilulave ED në internet:

  A janë pilula ED në dispozicion për të blerë në internet pa recetë?

  Njerëzit nuk duhet të blejnë asnjë pilula ED nga a kompani që nuk kërkon recetë. Shtojcat ose pilulat ED që janë të disponueshme pa recetë mund të përfshijnë përbërës të palistuar, të tilla si sildenafil, ose të tjerë-frenues të PDE5. Ilaçet janë të sigurta për tu marrë. Disa ilaçe mund të bashkëveprojnë me pilula ED dhe të shkaktojnë efekte anësore serioze, të tilla si presioni i ulët i gjakut.

  Si mund ta di nëse një ilaç ED është i sigurt? Një mjek për të siguruar që pilulat ED janë të sigurta për t’u marrë.

  Për më tepër, njerëzit duhet të blejnë vetëm ilaçe ED nga një farmaci e licencuar. Farmacitë e licencuara ofrojnë pilula ED që FDA ka vlerësuar për sigurinë dhe efektivitetin. UL>

 • Shisni ilaçe pa një recetë të vlefshme
 • Mos keni një farmacist të licencuar nga shteti në dispozicion për t’iu përgjigjur pyetjeve
 • Ofroni ilaçe shumë të lira
 • Dërgoni Spam ose email të padëshiruar
 • Operojnë jashtë Sh.B.A. ose anijes në të gjithë botën
 • te rregulloret e FDA. Ato mund të përmbajnë përbërës të dëmshëm ose sasi të larta të barnave të pa regjistruara. FDA tashmë ka ndaluar produkte të shumta ED.

  Mënyra më e sigurt për të marrë pilula ED është të konsultoheni me një mjek. Nëse ilaçi është i përshtatshëm, mjeku do të sigurojë një recetë. Një person mund të plotësojë recetën në një farmaci me reputacion, qoftë në internet ose offline. STDS Lajmet Mjekësore Sot ka udhëzime të rrepta ndihmuese dhe tërheq vetëm nga studimet e rishikuara nga bashkëmoshatarët, institucionet e kërkimit akademik dhe revistat mjekësore dhe shoqatat. Ne shmangim përdorimin e referencave terciare. Ne i lidhim burimet parësore – përfshirë studimet, referencat shkencore dhe statistikat – brenda secilit artikull dhe gjithashtu i rendisim ato në seksionin e burimeve në fund të artikujve tanë. Ju mund të mësoni më shumë rreth asaj se si ne sigurojmë që përmbajtja jonë është e saktë dhe aktuale duke lexuar politikën tonë editoriale .

  • Si të blejmë ilaçe në mënyrë të sigurt nga një farmaci në internet. (2018). https://www.fda.gov/consumers/consumer-
  Share this post

  Start typing and press Enter to search

  Carrito de compras

  No hay productos en el carrito.